Pyydämme sinua tutustumaan tähän UPM-Kymmene Oyj:n (“UPM”) Verla-verkkosivustoa ja sivustolla tarjottavia verkkopalveluita koskevaan tietosuojaselosteeseen (“Tietosuojaseloste”) ennen kuin aloitat näiden verkkopalveluiden käytön (“Palvelut”). Tässä Tietosuojaselosteessa kuvataan millaisia henkilötietoja UPM voi kerätä sen verkkosivuston ja Palveluiden käyttäjistä, miten niitä voidaan käyttää ja käsitellä ja miten niitä suojataan. Verkkosivustoa ja Palveluita käyttämällä hyväksyt henkilötietojesi käytön tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti. Tässä Tietosuojaselosteessa ”henkilötieto” tarkoittaa kaikkea tietoa, joista sinut henkilönä voidaan tunnistaa, jonka olet antanut käyttäessäsi Palveluita tai jonka olemme saaneet muilla tavoin.

Varaamme mahdollisuuden tarvittaessa päivittää tätä Tietosuojaselostetta, jos muutokset Palveluissamme tai soveltuvassa lainsäädännössä sitä edellyttävät (ilmoitamme muutoksista täällä).

Tämä verkkosivusto ja Palvelut voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole UPM:n hallinnoimia ja joita tämä Tietosuojaseloste ei koske. Tämä Tietosuojaseloste koskee vain UPM:n toimesta tapahtuvaa tietojenkäsittelyä eikä se koske Palveluihimme sisältyviä tai niihin linkitettyjä kolmansien osapuolten sivustoja tai palveluja. Jos käytät muita verkkosivustoja tarjoamamme linkkien kautta, näiden verkkosivustojen haltijat voivat kerätä sinusta tietoja, joita käytetään niiden omien tietosuojaselosteiden mukaisesti, jotka voivat poiketa tästä Tietosuojaselosteesta.

UPM on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Käsitellessään verkkosivuston kautta antamiasi henkilötietoja UPM noudattaa aina soveltuvaa henkilötietolainsäädäntöä. UPM on suojannut henkilötietosi asianmukaisin toimenpitein estääkseen oikeudettoman pääsyn henkilötietoihin ja niiden luvattoman käytön.

Keräämämme tiedot ja henkilötietojesi käyttäminen  

Keräämme henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme, rekisteröidyt tai tilaat Palveluitamme, teet tilauksen, tilaat uutiskirjeitämme tai muuta aineistoa tai olet meihin yhteydessä muilla tavoin. Vierailemalla, rekisteröitymällä, tilaamalla ja käyttämällä Palveluitamme hyväksyt henkilötietojesi käytön tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti. UPM voi saada sinua koskevia tietoja myös yhteistyökumppaneiltamme.

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietojasi: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, y-tunnus, laskutusosoite ja muita meille antamiasi tietoja. Keräämme tietoa myös Palveluidemme käytöstä parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja analysoidaksemme sivustomme käyttöä evästeitä ja muuta teknistä tietoa käyttäen, kun vierailet sivustollamme, esimerkiksi IP-osoite, selaintyyppi, tietokoneesi tai muun laitteesi tyyppi, käyttäjän vierailujen aika ja päivämäärä, verkkosivustolla vietetty aika, sivusto jolta tulit verkkosivustollemme tai muita vastaavia teknisiä tietoja. Palvelut voivat hyödyntää teknologiaa, kuten Google Analytics. Voit asettaa verkkoselaimesi torjumaan evästeet. Jos päätät kieltää evästeiden käytön, jotkut sivuston osat eivät ehkä toimi kunnolla.

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja vain yllä kuvattuihin tarkoituksiin sekä:

  • tarjotaksemme Palveluita ja vastataksemme pyyntöihisi;
  • kehittääksemme ja parantaaksemme Palveluita;
  • ollaksemme yhteydessä sinuun saadaksemme palautetta Palveluistamme;
  • ollaksemme yhteydessä sinuun tiedottaaksemme uusista UPM:n uusista tuotteista ja palveluista ja lähettääksemme niihin liittyen sähköistä suoramarkkinointia, ellet ole kieltäytynyt vastaanottamasta tällaista markkinointiviestintää.

Tietojen luovutus ja siirto

Käytämme kolmansia osapuolia Palveluiden tarjoamisessa. Luovutamme tietoja tällaisille kolmansille osapuolille vain yllä mainittuihin rajoitettuihin käyttötarkoituksiin. UPM ei luovuta henkilötietojasi muissa tapauksissa, ellemme ole saaneet siihen suostumustasi tai lainsäädäntö sitä edellytä. Emme siirrä tietojasi ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietojen suojaus ja säilytys

UPM on suojannut henkilötiedot asianmukaisin teknisin ja organisatorisin toimenpitein rajoittaakseen niihin pääsyn ja suojatakseen niitä katoamiselta, tuhoutumiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta muuntelulta. Vain rajatulla joukolla työntekijöitä ja kolmansia osapuolia on pääsy henkilötietoihin. Henkilötiedot ovat vain henkilöiden saatavilla, jotka tarvitsevat niitä edellä tässä Tietosuojaselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin.

UPM säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin tai niiden säilytys on tarpeen sen laillisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Oikeus henkilötietoihisi ja muut oikeutesi

Sinulla on oikeus saada nähtäväksesi henkilötiedot, joita UPM on sinusta tallentanut (ja saada kopio niistä) olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse tai postitse alla mainittuihin osoitteisiin. Sinulla on oikeus tarvittaessa saada tiedot muutetuiksi, korjatuiksi tai poistetuiksi, jos tiedot ovat virheellisiä, epätarkkoja, vanhentuneita tai tarpeettomia niiden käyttötarkoitukseen. Voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi, tarkentamaan pyyntöäsi ja pyytää antamaan lisätietojasi pyynnöstäsi.

Jos henkilötietojasi koskeva korjauspyyntö evätään, annamme sitä koskevan kirjallisen todistuksen (yksilöiden myös epäämisen syyt). Tällaisessa tilanteessa tai jos mielestäsi henkilötietojesi käsittelyssä ei ole noudatettu soveltuvia henkilötietojen käsittelyä koskevia lainsäännöksiä, voit saattaa asian tietosuojaviranomaisen käsiteltäväksi.

Rekisteröityessäsi Palveluihin saat mahdollisuuden valita, haluatko vastaanottaa UPM:n markkinointiviestintää. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä sähköistä markkinointiviestintää  klikkaamalla kaikkeen lähettämäämme markkinointiviestintään sisältyvää “peruuta tilaus” linkkiä ja näin kieltäytyä vastaanottamasta meiltä markkinointiviestintää jatkossa.

Voit myös vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista ja vastustaa sitä, jos käsittely voi vaarantaa yksityisyytesi suojan. Voit vaatia käsittelyn rajoittamista, jos kiistät tietojen paikkansapitävyyden kunnes se on varmistettu, jos niiden käsittely on oikeudetonta tai jos olet vastustanut tietojen oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä, kunnes oikeutettu etu on tullut vahvistetuksi. Jos henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, voit perua antamasi suostumuksen milloin tahansa.

Kehen voin olla yhteydessä

Jos sinulla on tähän Tietosuojaselosteeseen tai henkilötietojesi käsittelyyn UPM:n toimesta liittyviä kysymyksiä tai haluat saada tiedon henkilötiedoista, joita olemme tallentaneet sinusta, voit olla yhteydessä:

UPM-Kymmene Corporation / Tietosuoja
Alvar Aallon katu 1, PL 380
FI-00101 Helsinki
privacy@upm.com

 

 

Ostoskori
Ostoskori on tyhjä